Tasaisen ihon ihme

Siveltimellä levitettävä voide – mitä ihmettä?

Käytössäsi on tietenkin meikkisieni, ja sormilla levittäminenkin onnistuu, eikö vain? Toki, jos sinulla ei ole tehtävään täydellistä sivellintä. Sormien tai sienen käyttö ei kuitenkaan tuo käyttöön kaikkia CBB-voiteen huippulaatuisia ominaisuuksia – ja tietenkin ansaitset täydellisen CBB-kokemuksen! Siksi jokainen CBB-setti sisältää ihmesiveltimen. Kyseessä on erityinen sivellin, jolla CBB-voiteen levitys yltää parhaisiin tuloksiin.

Sivellin on kestävä sijoitus, jonka käyttöikä venyy huolellisesti käsiteltynä satoihin käyttökertoihin. CBB-sivellin on valmistettu luonnollisesta vuohen karvasta (70 %), jota tukevat erittäin hienot synteettiset PBT-polyesterikuidut (30 %). Vuohen karvat ovat hygroskooppisia: ne imevät liian kosteuden, jota iho ei ole pystynyt vastaanottamaan, vapauttaen sen käytön jälkeen. Tällöin iholle viedään aina oikea määrä kosteutta. Hienot synteettiset karvat takaavat sen, että pigmentit voidaan asetella tarkasti jopa pienimpiin huokosiin erityisen, mutta yksinkertaisen, tekniikan avulla.

Siveltimen koostumuksen ansiosta voide ei jätä tahroja tai raitoja kasvoillesi. Meikkisienellä tai sormilla vastaavaan tulokseen on mahdoton yltää, sillä työkalu ei tällöin vastaanota ylimääräistä kosteutta. Levitys ei myöskään yllä tasaisesti pienimpiin huokosiin, minkä siveltimen hienot synteettiset karvat vastaavasti varmistavat.

Siveltimen voi pestä useiden käyttökertojen jälkeen miedolla hiusshampoolla. Sen varsi on valmistettu 99 % koivupuusta, jota on kuivattu vain 60–80°C lämpötilassa ilman kaasuttamista tai kemiallista käsittelyä. Ennen varsinaiseksi harjaksi kokoamista luonnolliset karvat pestään, höyrydesinfioidaan ja lämpökäsitellään.

Sivellin on upea lisä välineisiisi!