Puhdasta rakkautta

CBB-setin ydin on CBB-voide eli filter fluid.

Puhumme tarkoituksella juuri filter fluidista BB-voiteen, CC-voiteen, meikin tai vastaavien nimitysten sijaan. Se ei peitä ihoasi peite- tai meikkivoiteen tavoin vaan häivyttää kontrastia punoituksen (tai ihon laikkujen) ja normaalin ihon välillä. Jopa tummat silmänaluset ja suurihuokoinen iho tasoittuvat.

CBB-voiteella on korkea kosteuspitoisuus. Se pehmentää ihosoluja ja tekee ihosta sileämmän ja tasaisemman. Hienot rypyt ja juonteet pehmenevät, jolloin iho näyttää nuorekkaalta ja raikkaalta. Punoitus, kuten pienet verisuonet tai ihon punaisuus suodattuvat pois. Voide jättää mattapinnan, eikä päälle tarvitse laittaa puuteria.

CBB-siveltimellä levittäen saat juuri oikean annoksen voidetta ihollesi – se levittyy tasaisesti oikeaan paikkaan häivyttäen ihon virheet ja virkistäen ihoa luonnollisella vaikutelmallaan. Oikealla annostuksella pigmentti mukautuu juuri sinun ihosi sävyyn. Ei ole väliä, onko ihosi vaalea vai tumma, sillä mukautuva CBB-voide takaa raikkaan, sävyysi istuvan lopputuloksen. Ihosi näyttää rentoutuneelta koko päivän.

Voide on 100 % vegaaninen. Sen tarkasti valikoidut raaka-aineet (mm. Damaskoksen ruusu, centella ja sheavoi eli karitevoi) hoitavat ihoasi hyvin ja suojaavat sitä negatiivisilta ympäristövaikutuksilta sekä vapailta radikaaleilta.